Ukrasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompleti:
Da bi vaše venčanje bilo još lepše, potrebno je neke  detalje ukrasiti što lepše. Predstavljam vam komplet koji je  napravljeni u istoj boji i dizajnu, tako da sada možete imati sve što vam je neophodno za sam čin venčanja u bojama koje vi želite. Komplet sadrži: knjigu gostiju sa ukrasnim koricama po želji, korpicu za kićenje, ukrase za čaše mladenaca, ukrase za nož prilikom sečenja torte, jastuče za burme, podvezica i dve dekorisane sveće za crkvu. Kao što vidite na slici, komplet će zavisiti od vrste materijala, boje i ukrasa. Ukoliko ste maštoviti, vi osmislite vaš komplet, koji će biti urađen onako kako želite, a mi smo tu da to ostvarimo.

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 


 

Pokloni za goste:
Ukoliko želite da iznenadite vaše goste i potrebna vam je nova ideja, mi ćemo vam pomoći da se izdvojite i poklonite im što originalniji poklon. Ukoliko volite bombonice, svideće vam se ukras od bombona u obliku cveta sa satenom, tilom, biserom i cvetom. Kao što vidite na slici, cvetovi od bombona mogu se napraviti na više načina, a vi odaberite vaš omiljeni. Ili im poklonite muzički disk  sa najlepšim ljubavnim pesmama u posebno ukrašenom pakovanju vrlo ekskluzivnom sa puno satena, tila, bisera, perli, perja, mašni... Pored ovih ukrasa, može se staviti ukrasni papir sa imenom mladenaca kao i datumom venčanja i samim tim vaši gosti imaju jednu večnu uspomenu sa vašeg venčanja.

 

Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje
Kristalno Vencanje

Kristalno Vencanje

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

Čase mladenaca:
Unikatno ukrasavanje po zelji.

 

 

Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje
Kristalno Vencanje

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

Cvetići za kićenje:

 

 

 

Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Ukrasna školjka za burme:
Kao što ste primetili da volimo da predstavimo nove trendove, ni sada nećemo napraviti izuzetak. Ova ukrasna školjka može da zameni jastuče za burme ukoliko volite nešto novo a zaista prelepo. Ona je od satena i bisera a kada je otvorite unutra se nalaze ukrasne mašne i to je mesto za vaše burme. Prosto se ne zna da li je lepša kada se otvori ili zatvori vama prepuštamo da to izaberete. Dodatno ukrašavanje školjke sa 150 perli i bisera.

  

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Cvetni ukrasi za svaku priliku:
Ovi cvetovi su vrlo praktični jer ih možete iskoristiti za sve sto želite da ukrasite. Postoje mali, srednji i veliki. Mogu da se ukrase biserom i satenom. Mali je idealan za ukrašavanje salveta za razne svečanosti, kićenje kola za svadbu jer se lako stavljaju i skidaju a vrlo lepo izgledaju a boju vi birate, mogu da služe kao dekoracija stola, stepenica, balkona svega što želite. Srednji je u obliku lopte i takođe zavisi od vas kako želite da ukrasite prostor pogodan je  za unutrašnje ali i za spoljno ukrašavanje. Veliki je u obliku veće lopte i predlažemo da više takvih ukrasa okačite na plafon da vise iznad vas i vaših gostiju što će izgledati vrlo zanimljivo. Možete staviti onoliko cvetova koliko sa vama sviđa.

 

 

  

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Grandiozne mašne:

 

Unikatne mašne velikih dimenzija za ukrašavanje kola, vrata (restorana, hotela, kuće, lokala) razne promocije i nagradne igre. Idealno za sve prilike i praznike.

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

Svetlucave vaze:

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukrasne svetlucave trake (idealno za stonjake,salvete,masne,koktel stolove):

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

 

 

NAJNOVIJE SPECIJALNE ELEGANTNE KUTIJE ZA PAKOVANJE CVEĆA

 

Budite jedinstveni i neka poklon kao sto je buket cveća na ovakav način pakovanja svakog ostavi u velikom iznenadjenju.

 

 

 

 

ELEGANTNE KUTIJE ZA PAKOVANJE POKLONA

 

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

 

 

Elegantni brojevi za stolove

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE